Συγκρότημα Καπλάνης

ΩΚΕΑΝΙΔΕΣ

oceanides-page

ΩΚΕΑΝΙΔΕΣ – ξεχωριστή ομορφιά

Οι ΩΚΕΑΝΙΔΕΣ σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, αποτελούσαν ιδεατές ανθρωπόμορφες έννοιες της θάλασσας -3.000 στον αριθμό, διασκορπισμένες στα βάθη των ωκεανών – ήταν άρρηκτα και απόλυτα δεμένες με το υγρό στοιχείο και ιδιαίτερα ξεχωριστές για την ομορφιά τους.

Σήμερα οι ΩΚΕΑΝΙΔΕΣ, μοναδικές σε πολυτέλεια και αισθητική, δίνουν το όνομα τους σε μια ξεχωριστή τουριστική μονάδα στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, 80 μόλις μέτρα από το Λιμανάκι του Νέου Μαρμαρά.

Με θέα προς τη θάλασσα, βρίσκονται στο ρετιρέ του KAPLANIS HOUSE και περιλαμβάνουν τους εξής χώρους:

  • 5 πολυτελή στούντιο 2 και 3 ατόμων και
  • 2 ειδικά διαμορφωμένες σουίτες δύο χώρων (με υπνοδωμάτιο και σαλόνι) που απευθύνεται σε οικογένειες, παρέες 4 ατόμων ή ζευγάρια που ζητούν την άνεση και την προσιτή πολυτέλεια στις διακοπές τους.

Για την διακόσμησή τους οι εξεζητημένες  ψηφιδωτές ταπετσαρίες που χρησιμοποιήθηκαν σε γαλαζοπράσινες αποχρώσεις, παραπέμπουν στο βυθό της θάλασσας.

Με μια minimal και ταυτόχρονα μοντέρνα διάθεση, προσδίδουν έναν αέρα διαχρονικής πολυτέλειας. Με προδιαγράφες ξενοδοχείου, τα έπιπλα και τα αξεσουάρ του κάθε δωματίου επιλέχθηκαν με βάση την λειτουργικότητα, την άνεση, την ασφάλεια και την ευκολία του πελάτη.

Σουίτες (4 άτομα)

Στούντιο (2 άτομα)

Στούντιο (2-3 άτομα)