Συγκρότημα Καπλάνης

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

Το Συγκρότημα Kaplanis House βρίσκεται στο Νέο Μαρμαρά, στον παράδεισο της Σιθωνίας, στο δεύτερο πόδι στη Χαλκιδική, μόλις 110 χλμ από την Θεσσαλονίκη.

Νέος Μαρμαράς – Ευρύχωρα και μοντέρνα δωμάτια

Το Kaplanis House αποτελείται από 20 ευρύχωρα και μοντέρνα δωμάτια με θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται κοντά στο κέντρο του χωριού και σε μικρή απόσταση από την πολύ δημοφιλή τοπική παραλία “Παράδεισος“.

To Kaplanis House στο Νέο Μαρμαρά, αποτελείται από 3 πτέρυγες.

Με γνώμονα τη διαφορετικότητα τους στη διακόσμηση, σκοπός τους είναι να κάνουν την διαμονή σας στο Νέο Μαρμαρά μια ξεχωριστή εμπειρία.

ΩΚΕΑΝΙΔΕΣ – ξεχωριστή ομορφιά

Οι Ωκεανίδες σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, αποτελούσαν ιδεατές ανθρωπόμορφες έννοιες της θάλασσας -3.000 στον αριθμό, διασκορπισμένες στα βάθη των ωκεανών – ήταν άρρηκτα και απόλυτα δεμένες με το υγρό στοιχείο και ιδιαίτερα ξεχωριστές για την ομορφιά τους.

Σήμερα οι Ωκεανίδες, μοναδικές σε πολυτέλεια και αισθητική, δίνουν το όνομα τους σε μια ξεχωριστή τουριστική μονάδα στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, 80 μόλις μέτρα από το Λιμανάκι του Νέου Μαρμαρά.

Με θέα προς τη θάλασσα, βρίσκονται στο ρετιρέ του συγκροτήματος μας

ΝΗΡΗΙΔΕΣ, οι Νύμφες της Θάλασσας

Η πτέρυγα Νηρηίδες,  οι Νύμφες της Θάλασσας σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, προσωποποιούσαν τις καταστάσεις της θάλασσας και μπορούσαν να την αναταράσουν αλλά και να την ηρεμούν.

Σήμερα οι Νηρηίδες δίνουν το όνομά τους σε μια πτέρυγα του συγκροτήματος μας στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, 80 μόλις μέτρα από το Λιμανάκι του Νέου Μαρμαρά.

ΙΡΙΣ, η αγγελιοφόρος των Θεών

Η Ίρις, σύμφωνα με την Ελληνική Μυθολογία, ήταν μία ιπτάμενη και ορμητική σαν θύελλα θεότητα, αγγελιοφόρος των Θεών, που στην προσπάθειά της να μεταφέρειr το “Ιερό Ύδωρ”, ο δρόμος της στον ουρανό χαράσσονταν επτάχρωμος και έτσι δημιουργούσε άθελα της το ουράνιο τόξο.

 

Διακοπες στο Νεο Μαρμαρα στη Σιθωνια

“Σαν τη Χαλκιδική… δεν έχει”

ΚΡΑΤΗΣΗ ONLINE